Klare for ThrillerNyheter

Byr på popfest med Michael Jackson

Nes skolekorps feirer i år 30 årsjubileum, og denne helga byr de på høstkonserter med sine fortolkninger av popikonet Michael Jackson.

AV Thomas Frigård
Publisert
Oppdatert:

Korpset inviterer til konsert i storsalen i Nes Kulturhus både lørdag og søndag.

– Michael Jackson er en av verdens mestselgende artister gjennom tidene, og han har produsert hits på hits. Vi gleder oss veldig til å framføre dette for nesbuene, sier Marthe Wang i Nes skolekorps.

Gjenkjennelsesfaktor

Siden august har Nes skolekorps øvd for å gjøre seg klare til helgas to høstkonserter i kulturhuset, som har fått navnet «Thriller». Denne gangen har korpset satt popikonet Michael Jackson på agendaen. det betyr at publikum kan glede seg til låter som «Thriller», «Bad», «Beat It», «Man In The Mirror», og «Heal The World». Men det kommer også noen kjente hits fra Jacksons periode med The Jacksons, låter som: «Blame It On The Boogie» og «Rockin´ Robin».

– Vi kommer til å spille musikk og hits med høy gjenkjennelsesfaktor, og jeg er sikker på at det kommer til å svinge godt i kulturhuset i helga, vi håper det blir trangt om plassen, sier Wang.

Blir utfordret

Det er 30 år siden skolekorpset ble grunnlagt, og dermed er det litt ekstra stas for korpsmusikantene å underholde fra scenen. De håper at det blir to fulle konsertsaler i helga.

– De aller fleste har et forhold til Michael Jackson, og vi håper dette er noe som treffer nesbuene. Det er fint for korpsmusikantene å kunne vise at vi driver med noe mer enn å marsjere på 17. mai, og i denne konserten får musikantene utfordret seg skikkelig, sier Wang.

Korpset markerer altså sitt 30-årsjubileum med konserter med musikk fra en av de mest suksessrike artistene gjennom tidene, og under konserten vil både aspirantene, juniorkorpset og hovedkorpset framføre musikk. På det meste vil det stå 50 musikanter på scenen.

– Vi samarbeider med andre lokale aktører i forhold til vokal, blant annet Nes Soulchildren og Ruben Fladberg. Dette blir en mektig opplevelse, sier Wang.

I tillegg er det flere vokalistene fra egne rekker.

thomas@raumnes.no

Trykk for å se kommentarer